Tijdspeeltgeenrol

Wat zijn de voordelen van een smartwatch?

Je hebt inzicht in je activiteiten en je levensstijl

 Alle smartwatches meten je dagelijkse activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan het aantal stappen dat je zet of het aantal minuten dat je intensief beweegt. Zit je nog niet aan je gewenste stappendoel? Dan motiveert een smartwatch je om nog even te lopen. Verder meten veel smartwatches je hartslag, calorieverbranding en slaapkwaliteit. Door dagelijks je activiteiten te meten en doelen na te streven, verbeter je jouw levensstijl.

Met bijna alle smartwatches kan je je dagelijkse activiteiten meten bijvoorbeeld je aantal stappen die je zet op een dag of de activiteiten die je doet op een dag. Een smartwatch zien sommige mensen ook wel eens als een personal coach om je pols, Heb je vandaag nog niet genoeg stappen gezet dan kun je dat natuurlijk gemakkelijk zien vanaf je smartwatch. Veel van onze klanten bij Tijd speelt geen rol hebben een smartwatch aangeschaft omdat zij een doel willen hebben om bijvoorbeeld 10.000 stappen per dag te willen zetten en dit als doel willen aanhouden. Ook voor een gezonde levensstijl en alles nauwkeurig bij te houden zit er vaak op een Tijd speelt geen rol smartwatch een hartslag meter. Een hartslagmeter is een instrument en hiermee wordt gemeten hoe snel een hart slaat, Het meet de frequentie van de hartslag en laat alles duidelijk zien op de smartwatch.

Door Je muziek gemakkelijk bedienden via je smartwatch

Je kunt je telefoon in je zak of tas laten zitten want de muziek kun je bedienen via je smartwatch. Het ene nummer die je neit wilt horen un je gemakkelijk overslaan. Het volume kun je gemakkelijk aanpassen die de smartwatch. Heeft u een smartwatch met internet? Dan kunt u zelfs tijdens bijvoorbeeld het hardlopen uw telefoon thuis laten. Vaak bij een smartwatch met GPS functie zit een ingebouwde muziekspeler, Hierdoor kan je muziek opslaan in een playlist en vanuit daar afspelen

Door een smartwatch ben je beter bereikbaar

Tegenwoordig kan je erg simpel al je notificaties zoals whatsapp,facebook,instagram via je smartwatch binnen krijgen, Als jij jouw smartwatch heb verbonden met je telefoon kan je in de gratis app die bij al onze smartwatches worden geleverd kun je zelf aanvinken welke notificaties jij binnen wilt krijgen op je smartwatch. Ook als je gebeld word krijg je dat te zien op je smartwatch. Het is dan mogelijk om een snel bericht te sturen via het horloge en met sommige van onze modellen je het ook mogelijk om via de smartwatch te bellen. Uiteraard hebben wij bij Tijd speelt geen rol vaak getest hoe de kwaliteit is van bellen met een smartwatch. De modellen die volgens ons goed uit de test zijn gekomen kunt u terug vinden in ons assortiment.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *