Tijdspeeltgeenrol

Verzendbeleid

Dit beleid is bedoeld om ervoor te zorgen dat u ons verzendbeleid en -procedures duidelijk begrijpt. Door bij deze winkel te bestellen, accepteert u het hier vermelde beleid.

Transport informatie:

Onze uiterste besteltijd is 19:00 uur (GMT+1). Als we een groot ordervolume ervaren, kunnen leveringen vertraging oplopen. Als er een aanzienlijke vertraging optreedt in de levering van uw bestelling, nemen we contact met u op via e-mail of telefoon. 

Onze bestellingen worden verzonden tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag. We gebruiken meestal DPD en GLS om bezorgdiensten te leveren, en na verwerking van de bestelling sturen we deze naar de volledige kassa. De verwerkingstijd van het product duurt 1-3 werkdagen. U ontvangt een trackingnummer zodat u uw bestelling kunt volgen.

Geschatte aankomsttijd:

Onze standaard geschatte aankomsttijd is 1-3 werkdagen, afhankelijk van waar uw artikelen vandaan worden verzonden. Bestellingen met meerdere artikelen kunnen in verschillende pakketten worden verzonden en kunnen verschillende geschatte aankomsttijden hebben.

Vervoerskosten:

Gratis voor Nederland en België.

Prijs van het product inclusief btw:

Alle productprijzen op www.tijdspeeltgeenrol.nl  zijn inclusief BTW. De prijzen die je op onze website ziet zijn dan ook altijd dezelfde prijs die je betaalt exclusief verzendkosten. Indien u als bedrijf interesse heeft om te winkelen bij www.tijdspeeltgeenrol.nl  raden wij u aan contact met ons op te nemen voor een offerte.

Volgen van bestellingen:

U kunt uw bestelling 1-3 werkdagen na het verwerken van de bestelling volgen. We bieden een trackingpagina die informatie kan verkrijgen van alle leveranciers die betrokken zijn bij het bezorgen van uw pakket. U kunt uw bestelling ook volgen op de website van een specifieke logistieke dienstverlener.

Als het trackingnummer niet werkt, raden we je aan om het te proberen met het ordernummer. U kunt ook contact opnemen met onze klantenservice. Onze mail is info@tijdspeeltgeenrol.nl.

Communicatie is de sleutel – we sturen een verzendbevestiging en gratis statusupdates van de verzending om u tijdens het verzendproces op de hoogte te houden.

Opmerking

Wij zijn niet verantwoordelijk voor het verzenden van vervangende producten vanwege het verkeerde adres van de klant bij het plaatsen van de bestelling. Controleer uw adresgegevens en stuur ons onmiddellijk een e-mail nadat u de afwijking heeft geconstateerd.

Als je vragen, opmerkingen of suggesties hebt, neem dan gerust contact met ons op!

E-mail: info@tijdspeeltgeenrol.nl
Phone no: (06) 87250368
Address: James wattstraat 12, Alkmaar, 1704 RR, Netherlands

Hours: Mon – Fri AM 9:00 – PM 7:00 (GMT+1