Tijdspeeltgeenrol

Over Narvie

Narvie uit Nederland designed verschillende producten in Nederland, gespecialiseerd camera’s die werken op wifi. Het merk bestaat in sinds 2019. Hieronder vindt u meer informatie over onze camera’s.

 

Narvie camera, beveiligingscamera, verborgen camera, smart camera 1080 HP, wifi camera met mobiele app. incl. 32 GB geheugekaart, mini camera, babyfoon – Narvie GE met ingebouwde microfoon en wifi zodat je overal de beelden live kunt streamen, allemaal haarscherp, ook nachtvisie en bewegingsmelder. Heel gemakkelijk in gebruik. – Narvie camera 380 met zeer hoge kwaliteit zal je nooit meer wat uit het oog verliezen, nachtvisie, ingebouwde microfoon, wifi module en dus overal live streamen. Overal te gebruiken ook als je geen techneut bent. – Narvie Spy camera, een mooi kleine camera, die kan filmen met geluid en dan ook nog foto’s kan maken. Ook te gebruiken als nannycam, dashcam, bodycam, voor je drone etc. etc. Minimaal 1 uur draadloos filmen, zeer compact 2.3 x 2.3 x 2.3 cm. Echt een top Narvie cameraatje. – Narvie Premium mini verborgen camera is echt perfect voor webcam en beveiliging, heeft een automatische opnamefunctie. Zet de camera op standby modus en zodra er beweging is worden er opnames gemaakt. – Narvie Spy camera S20 zorgt dat je nooit meer wat uit het oog verliest. Overal te gebruiken en natuurlijk ook overal haarscherp beeld en kraakhelder geluid. Echt een heel mooi dingetje. – Narvie camera XS6 werkt op batterijen die wel tot 1 jaar meegaan. Overal live beelden bekijken en zelfs op meerder smartphones tegelijk, En ook geen abonnement nodig.Je kan ook praten met de ongewenste gast of eeen alarm van 100 decibel aanzetten. -Narvie wifi camera voor gebruik buiten XF13, natuurlijk waterdicht, 365 graden draaibaar en kantelbaar. Als de inbreker dan nog durft in te breken staat die mooi scherp op beeld. Dus denk dat hij of zij dan wel ee ander huis uitzoekt. Dag en nacht live meekijken tot 25 meter. Geen simcart nodig, Je krijgt direct een melding als er beweging plaats vind. – Narvie wifi camera voor buiten PJ7, waterdicht outdoor 365 graden draaibaar en kantelbaar. Voelt gewoon veilig om naar buiten te gaan en dat je weet dat mocht er beweging zijn in je huis je een melding krijgt. Alle Narvie’s zijn gemakkelijk in gebruik, gemakkelijk te installeren en een Nederlandse handleiding – Narvie Dummy camera, niet van echt te onderscheiden, rood knipperend led indicator – Narvie GPS 7 mini GPS tracker, magnetische SOS tracker, er zit ook een afluisterfunctie bij. Erg handig voor mensen met kinderen of ouderen te volgen die zouden kunnen verdwalen of weglopen. Ook mooi Narvie sport artikelen zoals: – Narvie Shake Beker 600 ml eiwitshaker met bal en doorzichtige beker met zwarte dop. Anti-lek en niet giftig plastic. – Narvie hoela hoep glitter, diverse kleuren, 74 cm. Goed voor de taille, elke dag even hoelahoepen en dan komt het perfecte figuur zoals Beyonce. Kijk verder voor meer Narvie spullen

 

Tijdspeeltgeenrol

Wij zijn een lokaal bedrijf gestart in 2017, gevestigd in Alkmaar. Onze visie is dat smartwatches de wearables van de toekomst worden en de gewone horloges volledig zullen vervangen. Dus met dit punt zijn we aan de slag gegaan, maar met de vele feedback van onze klanten voor verbeteringen, hebben we nu een uitgebreid assortiment uitgebouwd.

De smartwatch markt is één van de snelst groeiende markten. Door de support van onze toegewijde klanten zijn we intussen gegroeid tot een loyale partner en een bestseller op bol.com in de categorie betaalbare smartwatches. Bij ons staat de klant centraal en is de naservice even belangrijk als de verkoop.

Smartwatches zijn een verlengde van uw persoonlijkheid en persoonlijke stijl. Kies dus nu de smartwatch die volledig bij u past en hou al uw activiteiten in het oog. Wij kiezen en testen ons assortiment zorgvuldig en maken de design in Nederland. 

Welke apps worden er gebruikt bij de Tijdspeeltgeenrol smartwatches? Welke functies heeft een Tijdspeeltgeenrol smartwatch? Bekijk het allemaal op de pagina hiernaast!