Tijdspeeltgeenrol

Welke producten verkopen wij nog meer?

Narvie kaaklijn trainer voor een perfecten kaaklijn. Met 2 tot 5 keer per week 10 minuten trainen zal je na 5 weken al veel resultaat zien!

Snel en makkelijk resultaat!

Als jij zo snel mogelijk de beste resultaten wilt behalen is de Narvie kaaklijn trainer perfect voor jou! Botten zijn misschien niet zomaar te buigen, maar elke spier kan je trainen! De ‘’Masseter spier’’ is de spier die wordt gebruikt bij het sluiten van de kaak. Door het trainen van deze spier zal deze net als bij andere spieren groter worden. Hierdoor wordt je kaaklijn breder, gaat je huid strakker om je kaak heen zitten en ziet je kaaklijn er gespierder uit! Nog een groot voordeel is dat deze spier niet gewend is om zwaar belast te worden, daardoor kan het heel snel gaan in het begin! Met maar 30 dagen is er een aanzienlijk verschil te zien. En tot 90 dagen zou je kaakspier elke week grote stappen blijven maken.

Hoe werkt het?
De kaak heeft spieren die net als alle andere spieren in het lichaam gewoon te trainen zijn. De masseter spier is de spier die gebruikt wordt door het sluiten van de kaak, dit is de spier die je traint met de kaaklijn trainer. Door een gespierde kaak gaat de huid strakker om je kaak en wordt je kaaklijn breder.

De kaaklijn trainer stopt u in uw mond, u traint de spieren doormiddel van het samen knijpen van de kaken, eigenlijk kauw je dus bij wijze van op de trainers.De kaakspieren zijn in het begin niet gewend aan zulke inspanning, hierdoor kan de spier groei vrij snel gaan, hierdoor zijn de resultaten al te zien na de eerste 30 dagen!
Tot dag 90 zullen je kaakspieren flink groei ervaren, daarna worden het kleinere stapjes en bijhouden.

De kaakspieren zijn beter te zien met een laag vetpercentage, bij een laag vetpercentage zie je de spieren dus mooi groeien. Bij een hoger vetpercentage zie je minder verschil, maar als je na een tijd of tijdens het gebruiken van de kaaklijn trainer het percentage verlaagd, dan komen de resultaten heel snel te voorschijn!

Workouts
Plaats de jawline trainer op de achterste 2 tot 3 kiezen, doe dit aan beide kanten. Zorg ervoor dat de trainers voor en na gebruik altijd gespoeld zijn voor hygiëne.

  1. Knijp de trainer in en houd die vast voor 1 seconde, laat vervolgens los. Herhaal dit voor ongeveer 2 minuten. Neem 1 minuut rust. Herhaal dit proces 3-5 keer.
  2. Knijp de trainer snel achter elkaar 40-60 keer in. Houd vervolgens 30-60 seconden rust. Herhaal dit proces 3-5 keer.
  3. Knijp de trainer in en houd voor 30 seconden vast. Neem vervolgens 30-60 seconden rust. Herhaal dit 3-5 keer.

Deze workout is door het aantal herhalingen te verhogen of te verlagen, zwaarder of lichter te maken. Als de gehele workout te licht wordt kun je nog meer herhalingen toevoegen om “progressive overload” te bereiken, dit is het proces waar je het trainen telkens iets zwaarder maakt.

In het begin is het heel normaal om niet te veel herhalingen te doen, denk aan 3x in plaats van 5x. Over de tijd worden je kaken sterker en kun je meer hooi op de vork gooien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *